loading

Sigma Trukit Oy - Valtakunnallista palvelua - paikallisesti

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Riippumatta taakan painosta, pituudesta tai käyttöolosuhteista pystymme tarjoamaan yrityksellenne kestävän logistisen ratkaisun.

Yli sata vuotta historiaa
Yrityksellä on pitkät perinteet. Juuret ulottuvat aina vuoteen 1897 saakka, jolloin Oy Sigma Ab aloitti teknisen kaupan. Yli sata vuotta myöhemmin, vuonna 2004, Oy Sigma Ab:n materiaalinkäsittelylaiteliiketoiminta yhtiöitettiin Sigma Trukit Oy:ksi ja nykyinen yhtiö sai alkunsa. Vuoden 2012 alusta kunnossapitoa voimistettiin ostamalla Raskone Oy:n trukkiliiketoiminta. AP-Trukit Oy:n liiketoimintakaupan myötä vuoden 2013 alusta trukkiliiketoiminta saavuttaa maanlaajuiset mittasuhteet.

100-prosenttinen suomalainen
Yhtiön menestyksellinen kasvutarina 2010-luvulla on muovannut Sigma Trukit Oy:n paikallisesta maahantuonti- ja myyntiorganisaatiosta valtakunnalliseksi kokonaisratkaisuiden tarjoajaksi. Yritys on 100-prosenttisen suomalainen ja kaikki omistajat ovat edelleen päivittäisessä työssä mukana.

Kumppanirinki
Yrityksen toiminta-ajatuksena on muodostaa kumppanirinki, jossa ovat mukana päämiehet, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit: jälleenmyyjät, rahoittajat, tavarantoimittajat ja palveluiden tarjoajat. Kumppaniringin keskiössä kaikkia yhdistävänä tekijänä on Sigma Trukit Oy.

Tavoitteena olla paras
Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.

Me lupaamme
Lupauksemme on olla asiakkaillemme joustava, luotettava ja helposti lähestyttävä kumppani. Pyrimme ymmärtämään asiakkaan tarpeet ja kantamaan pitkäjänteisesti vastuun sopimuksista ja tuotteistamme. Koska jokainen asiakkuus on meille kumppanuus, voimme luvata, että ulkoistamalla trukkiasiasi meille menestymme yhdessä!

Motivaatio ja turvallisuus
Kaiken perustana on motivoitunut ja osaava henkilöstö. Henkilöstöstä välitetään ja turvallisuus on meidän yhteinen etumme. Sitä kuvastaa osaltaan TRI-indeksi, joka kertoo monta tapaturmaa sattuu miljoonaa työtuntia kohden. Meillä TRI-indeksi on 0, kolmivuotisen mittauksen ajalta (Sigma Trukit Oy, AP-Trukit Oy, Raskone Oy:n trukkiliiketoiminta)

www.sigmatrukit.fi