loading

UT25P Forklift TruckUTILEV® - Utility you can Trust™

Tämän päivän nopeasti liikkuvassa maailmassa on jatkuva tarve saada tavarat siirretyksi paikasta toiseen tehokkaasti, edullisesti ja ajallaan, niin teollisuuden kuin kuluttajienkin tarpeiden tyydyttämiseksi.

Näiden vaatimusten täyttämiseksi edullinen UTILEV® vastapainotrukkisarja tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja eri teollisuusalojen sovelluksiin, erityisesti kun käyttäjät eivät vaadi kehittyneitä toimintoja  tai lisälaitteita.

UTILEV trukkien lähestymistapa materiaalinkäsittelyyn on järkevä ja yksinkertainen. Tuotesarja on suunniteltu helpoksi käyttää ja huoltaa, samalla sillä on kuitenkin normaali takuu ja kattava varaosien saatavuus.

Yksinkertainen käyttää

Egonomisesti suunniteltu ohjaamo ja autosta tuttu hallintalaitteiden sijoittelu tarkoittaa että kuljettajat voivat työskennellä mukavasti ja väsymättä. Valikoima vakio- ja lisävarusteita auttaa varmistamaan, että trukki on varustettu sovelluksen vaatimusten mukaisesti.

Helppo huoltaa

Yksinkertaisten komponenttien ja spesifikaatioiden ansiosta huoltotyöt voidaan suorittaa nopeasti ja helposti, vaikka PC:a, sylimikroa tai diagnostiikkatyö-kaluja ei ole saatavilla.

Edullinen omistaa

Hyväksi koettujen, luotettavien ja lujien komponenttien käyttö, tehokas suodatus ja erinomainen jäähdytys takaavat luotettavan toiminnan ja vähäisen kulumisen. Tämä - yhdessä nopeasti saatavien ja edullisten varaosien kanssa – auttaa alentamaan huolto- ja huoltototarvetta ja -kuluja.

UTILEV® vastapainotrukit tarjoavat ihanteellisen ratkaisun sovelluksiin, joissa trukkia tarvitaan satunnaisesti  työviikon aikana.

Yksinkertainen käyttää, Helppo huoltaa  ja Edullinen omistaa: UTILEV - Utility you can trust.